Talaria Sting vs. Sting R: En nærmere kig på de nye opgraderinger

12. juli 2023:

Talaria Stingsting R

Talaria har et solidt ry inden for elektriske tohjulede køretøjer, og den nyeste lancering, Talaria Sting R (TL4000), bygger videre på det fundament, der blev skabt med Talaria Sting (TL3000). Lad os dykke ned i detaljerne for at se, hvordan Sting R skiller sig ud og hvilke opgraderinger, du kan forvente.

 

Batteriopgraderinger:
I Sting R, er batterikapaciteten øget fra 38Ah til 45Ah, baseret på cellernes kapacitet. Desuden kan batteriet nu aflade med op til 120Ah i seks minutter – en markant forbedring, som giver en kraftfuld performance.

 

Circuit Breaker:
Der er installeret en ny circuit breaker, som gør Sting R sikker ved høje afladestrømme op til 120Ah.

 

Motor:
Sting R udstyres med den nye IPM motor, der er mere holdbar og producerer mindre varme end den tidligere model. Med en nominel effekt på 4KW og en peak-effekt på 8KW, er det en seriøs opgradering.

 


Ledningsforbindelser og controller:
For at håndtere den højere effekt, er ledningsforbindelserne og controllerens indre struktur optimeret. Controlleren kan nu håndtere en kontinuerlig afladning på 120Ah (8KW peak effekt) i 10 sekunder.

 

Gearbox Holder og Kædeforbedringer:
Gearbox holderen er forstærket og en ny, stærkere kæde er taget i brug, for at optimere output fra den stærkere motor.

 

Bremseskive og bremseklodser:
Både for- og bagbremserne bruger nu opgraderede Talaria-specifikke bremseklodser, og bremseskiven er forstørret til 220 mm. Disse forbedringer giver bedre bremsekraft og holdbarhed. Derudover er der tilføjet en ny bagbremsebeskyttelsesdæksel. (hajfinne)

 

Frontgaffel og bagstøddæmper:
I samarbejde med FASTACE er både forgaflen og bagstøddæmperen optimeret specielt til Sting R, for at kunne klare det større poweroutput.

 

Talaria Sting R leverer en peak effekt på 8KW og et peak moment på 45N.m, hvilket resulterer i et moment på baghjulet på hele 376N.m. Topfarten er imponerende 85 km/t, og den kan accelerere fra 0-40 km/t på blot 2,3 sekunder.

 

Vær Klar til Action: Forudbestil Sting R eller Bestil Sting Direkte fra Lager

Talaria Sting R (TL4000) tager det bedste fra Talaria Sting (TL3000) og skruer op for ydelsen, hastigheden og effektiviteten. Med alle disse opgraderinger har Talaria igen hævet barren for, hvad du kan forvente af en elektrisk knallert. Med Talaria Sting R får du mere power, højere hastigheder og længere rækkevidde – alt sammen pakket ind i det kvalitetsdesign, du kender og elsker fra Talaria.

Med alle disse forbedringer og opgraderinger, er det ikke svært at se, hvorfor Talaria Sting R er det rette valg for den ultimative køreoplevelse. Vær foran konkurrencen og sikre dig din model ved at forudbestille Talaria Sting R allerede i dag. Ved at forudbestille er du sikker på at være en af de første til at nyde godt af de mange opgraderinger, så snart de første enheder bliver leveret.

Men husk, vi har stadig den klassiske Talaria Sting på lager, klar til levering med det samme. Det er den ideelle løsning for dem, der er ivrige efter at hoppe på og opleve den elektriske tohjulede action uden ventetid.

Gå ikke glip af muligheden for at opdage den næste generation af elektriske køretøjer. Reservér din Talaria Sting R nu, eller bestil Talaria Sting direkte fra vores lager. Hvad enten du vælger Sting eller Sting R, er vi sikre på, at du vil opleve en helt ny dimension af køreglæde.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Kurv